رادیو داروها : داروهای نشاندار رادیواکتیو که به مریض تزریق یا خورانده میشوند، به نام رادیو داروها معروف هستند. دارویی هستهای یا رادیو فارماکولوژی روش دارویی خاصی است که با ترکیبات ، آزمایش یا تزریق مناسب رادیو دارو به مریض ارتباط دارد. کاربرد رادیوداروها : روشهای تشخیص زنده روشهای تشخیص زنده آن روشهایی هستند که در آنها یک رادیو دارو در سیستم یک مریض زنده ، بطریق خوراندن ، تزریق ، یا با استنشاق وارد میگردد. اشعه گامای نشر شده بوسیله رادیو داروها برای تامین اطلاعات مورد نیاز بر روی صفحه کامپیوتر قابل مشاهده هستند. روشهای تشخیص غیر زنده روشهای غیر زنده آنهایی هستند که روی نمونههای برداشته شده از یک مریض انجام میگیرد. تعدادی از این روشها مستلزم بکارگیری رادیو داروها است. ولی مهمترین آنها روش رادیو ایمونواسی (RIA) میباشد. تزریق رادیو دارو رادیو دارویی که به مریض تزریق میشود، باید برای مدت طولانی کافی در عنصر هدف بماند، ولی نه طولانیتر از حد ، تا جذب در تشعشع در حداقل باشد. مدت زمانی که در آن دارو مفید است، بستگی به نیم عمر رادیولوژیکی و نیم عمر بیولوژیکی دارد، یعنی مدت زمانی که دارو در بدن میماند، قبل از آنکه بوسیله فرآیندهای متابولیکی از فعالیت افتاده یا از سیستم بدن خارج شود. نیم عمرهای رادیولوژیکی نوکلوئیدها که معمولا در پزشکی هستهای بکار میروند، به خوبی شناخته شدهاند، ولی رفتار بیولوژیکی و زمان ماندن مولکول که در آن ردیاب وجود دارد، به خوبی مشخص نشده است. این امر یکی از کارهایی است که لازم است داروساز مقادیر این پارمترها را در هنگام آزمایشهای اولیه دارو تشخیص دهد. نوع تشعشع نشر شده بوسیله رادیونوکلوئید نیز یک فاکتور مهم است که لازم است بررسی گردد. قرار گرفتن نوکلید در محل خاص ، نوع تشعشع مناسب را تعیین میکند. در تشخیص بیشترین استفاده از رادیو داروها در عکسبرداری ساختار بیولوژیکی است. برای عکسها ، جهت تشکیل آنها ، لازم است تشعشع به اندازه کافی برای عبور از میان ماده و رسیدن به آشکارساز با نفوذ باشد. بهتر است تشعشع هنگام عبور حداقل برهمکنش را با ماده بدهد، لذا در تشعشع در حداقل خواهد بود.بنابراین بهترین رادیونوکلیدها برای روشهای تشخیصی ، آنهایی هستند که تنها اشعه گاما یا اشعه ایکس بدون همراه با تشعشع دیگری منتشر کنند. اینها در ابتدا شامل نوکلوئیدهایی هستند که از طریق جذب الکترون یا گذارهای ایزومری ، فروپاشی مینمایند.رفتار رادیونوکلوئیدی که آن را برای عکسبرداری ، مفید میکند، متفاوت از رادیونوکلوئیدی است که برای درمان بکار میرود. در درمانهای تشعشعی ، نکته این است که نسوج مریض نابود شوند.نابودی نسوج از طریق یونیزاسیون و تولید رادیکال آزاد ایجاد شده بوسیله تشعشع انجام میپذیرد. بنابراین ، تشعشعاتی که دارای یونیزاسیون مخصوص بالا بوده و نیز بردهای کوتاه دارند، برای این عمل مفید هستند، چرا که این رفتار منجر به مقدار زیاد نابودی نسوج در یک منطقه کوچک و محدود میگردد. بهترین نوکلوئیدها برای مقاصد درمانی ، آنهایی هستند که آلفا ، بتاهای با انرژی پایین یا الکترونهای اوژه (Auger) منتشر میکنند.
از سال 1383، همراه با ساعات زیادی از تمرکز و انگیزه، داستان زندگی خود را در وبلاگم به اشتراک گذاشتم. همه چیز را از آن جا که خوانده و یاد گرفته بودم، به شکلی جذاب و مختصر خلاصه کردم و با دیگران به اشتراک گذاشتم. در طول این سالها، بارها و بارها وبلاگهایم از بین رفتهاند، اما عشقم به اشتراکگذاری تجربیاتم با دیگران همیشه مرا به سمت شروع مجدد هدایت کرده است.
رسیدن به لقب نخبه در کشورم، تنها بهانهای بود تا تمام توانم را بکار گیرم و به هموطنانم کمک کنم تا به بهترین نسخهی خود برسند. هدفم این است که شرایط رشد و پیشرفت برای همه به یک میزان قابل قبول فراهم شود، با اینکه میدانم که شرایط عادلانه و مساوی برای همه برقرار نیست. با این حال، با اشتراکگذاری تجربیاتم و ایدههایم، سعی میکنم تا حد امکان به ایجاد فرصتهای بیشتری برای همه کمک کنم .
همه با هم در کناریک دیگر رشد کنیم چرا که همه شاخه های یک درخت هستیم .